Metrologie

Verificari metrologice periodice

Va oferim servicii de verificari metrologice (laborator autorizat de Biroul Roman de Metrologie) pentru aparatele de cantarit din clasele I, II si III cu capacitati cuprinse intre 50g si 200T:

  • Verificare metrologica periodica (pentru orice aparat de cantarit);
  • Verificare metrologica dupa reparatie (pentru orice aparat de cantarit);
  • Verificare metrologica dupa relocarea aparatului de cantarit (pentru cantare auto si CF);
  • Verificare metrologica la solicitarea clientului (pentru eliminarea suspiciunii unui cantar care functioneaza necorespunzator)
Cantar auto

Pentru a nu avea costuri suplimentare (aparatele de cantarit sa se incadreze in erorilor maxime admise) va recomandam efectuarea unei revizii inaintea verificarii metrologice.

Va rugam sa aveti in vedere planificarea verificarii metrologice cu minim 2-3 saptamani inainte de expirarea buletinului de verificare.

Conform legislatiei in vigoare, aparatele de cantarit cu functionare neautomata (cantare si balante) trebuiesc verificate metrologic la un an de zile de la data emiterii declaratiei de conformitate sau a buletinului de verificare anterior precum si dupa fiecare reparatie.

Verificarea metrologica periodica constituie obligatia proprietarului mijlocului de masura

Etalonari

 Va oferim servicii de etalonari (laborator acreditat RENAR sub standardul ISO 17025) pentru:

  • aparatele de cantarit din clasele I, II si III cu capacitati intre 50g si 1500kg
  •  greutatile etalon din clasele F1, F2, M1, M2 cu capacitati intre 1mg si 1000kg

Deasemeni va putem oferii servicii de etalonare pentru aparatele de cantarit in gama 1500kg – 200T dar sub autorizarea Biroului Roman de Metrologie

?
Acest website colectează date statistice anonimizate, conform cu politica noastră de confidențialitate.   DA - click aici pentru acord.   NU - click aici pentru dezacord.
×